Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

DJIBRILIANT

Για αυτό σε γουστάρουμε


1-Γιατί είναι ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξεως. Στα δύσκολα μπορεί να πάρει στις πλάτες του όλη την ομάδα. Το έδειξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν και κατάφερε να τσιτώσει ακόμη και τον τελευταίο άνθρωπο στην Παιανία.



2-Γιατί δεν αφήνει καμία πρόκληση αναπάντητη. Ξέρει πότε θα δώσει την απάντησή του για να «πονέσει» περισσότερο. Όπως έκανε δηλαδή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Πειραιά.
3-Γιατί βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα. Όταν μίλησε για τα πρωτοσέλιδα, δεν αναφέρθηκε σε αυτά που αφορούσαν τον ίδιο, αλλά σε αυτό με τον Λουκά Βύντρα. Έδειξε μάλιστα την ανθρώπινη πλευρά του, λέγοντας ότι εκτός από τους άλλους λόγους, το μοντάζ αυτό δεν ήταν σωστό και για την οικογένεια του συμπαίκτη του.
4-Γιατί στους πανηγυρισμούς του βγάζει απίστευτο πάθος. Όποιος προσέξει το πρόσωπό του αμέσως μετά το πρώτο γκολ, εύκολα θα καταλάβει πως είναι έτοιμο να εκραγεί από την πίεση. Την υγειά του να 'χει να τον απολαμβάνουμε...
5-Γιατί αναγνωρίζει πως το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Για αυτό και τον ακούει με σεβασμό και προσοχή, όπως έκανε την Παρασκευή στην Παιανία. Και να σκεφτεί κανείς πως είναι ένας παίκτης που έχει σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ψάχνει κάποια επιβεβαίωση στην Ελλάδα.
6-Γιατί ακόμη και όταν βρεθεί στη χειρότερη αγωνιστική του ημέρα, πάντα θα δίνει το 101% των δυνατοτήτων του. Ποτέ δεν θα κρυφτεί πίσω από οποιαδήποτε δικαιολογία και πάντα θα βγαίνει μπροστά, για να αναλάβει όχι μόνο τις ευθύνες που του αναλογούν, αλλά ακόμη και περισσότερες.
7-Γιατί η παρουσία του στον Παναθηναϊκό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο στο εξωτερικό. Όχι πως την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη οι «πράσινοι», αλλά όπως και να το κάνουμε, πάντα δίνει το κάτι παραπάνω.
8-Γιατί θα κουβαλάει μια ζωή πάνω του το τριφύλλι, το οποίο έκανε τατουάζ με αφορμή το περσινό νταμπλ. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια και να γεμίσει το κορμί του σπιθαμή προς σπιθαμή με τα αναμνηστικά των τίτλων που θα πάρει με τον Παναθηναϊκό.
9-Γιατί έτσι... Αυτόν τον άνθρωπο ή τον γουστάρεις ή τον μισείς. Ευτυχώς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AVE DJIBRIL...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...