Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η παγκόσμια πρωτεύουσα του σέξ είναι το Ρίο της Βραζιλίας


Οι Βραζιλιάνοι θεωρούνται σήμερα οι πιο ερωτικοί άντρες στον κόσμο. Η Ειρήνη Χειρδάρη που πήγε εκεί γράφει μεταξύ άλλων.
Οι Βραζιλιάνοι άντρες και γυναίκες είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο για τον πισινό τους. Το μυστικό είναι γενετικής φύσεως: βρίσκεται κάπου στις...
μείξεις μεταξύ Ινδιάνων, μαύρων και λευκών. Οι Βραζιλιάνοι και οι Βραζιλιάνες ξέρουν ότι πολύς κόσμος φτάνει στη χώρα τους για τον περίφημο πισινό τους και δέχονται πρόθυμα το πρωκτικό σεξ που τους ζητάνε.
Σύμφωνα με έρευνες που γίνονται κάθε χρόνο για τη σεξουαλική συμπεριφορά ανά τον κόσμο, ο πισινός είναι σήμερα το δεύτερο σημείο του αντρικού σώματος στο οποίο πέφτει το βλέμμα. Το πρώτο είναι η πλάτη για τις γυναίκες και η λεκάνη για τους άντρες.
Οι Βραζιλιάνοι είναι πολύ απλοί, φιλικοί και ανοιχτοί. Στη Βραζιλία, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να... ακούσει μια γυναίκα στους δρόμους υποτιμητικά και επιθετικά σεξιστικά σχόλια. Ακόμη και οι κατώτερες τάξεις ή τα παιδιά που ζουν στις φαβέλες, η μόνη λέξη που απευθύνουν σε μια γυναίκα στο δρόμο είναι η λέξη «λίντα» (όμορφη). Το φλερτ τους θα φτάσει μόνο μέχρι το σημείο να σου πουν «eu tou locko por voce geostosa» (είμαι τρελός για σένα, γλύκα).
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Βραζιλιάνων και Ευρωπαίων αντρών είναι το γεγονός ότι οι πρώτοι φλερτάρουν πολύ περισσότερο. Φλερτάρουν με ρομαντισμό και χιούμορ, ποτέ επιθετικά. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να «την πέσει» κάποιος στη Βραζιλία είναι να σε ζητήσει για ένα φοχό (κάτι μεταξύ λαμπάντα, σάλσα και μπατσάτα, που χορεύεται παντού, πολύ περισσότερο από τη σάμπα) και στα μέσα του χορού να ρωτήσει αν μπορεί να σε φιλήσει. Ένα παράδοξο που κάνουν οι Βραζιλιάνοι είναι, την ώρα που χορεύουν, να φυσούν στο αυτί της ντάμας τους, προσπαθώντας έτσι να τη διεγείρουν ερωτικά.
Ο Βραζιλιάνος δεν συμπεριφέρεται σε καμιά γυναίκα σαν να είναι πόρνη. Ακόμη κι αν αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μια «ξεπέτα», θα αντιμετωπίσει τη γυναίκα διαφορετικά, θα της δώσει όλο το «πακέτο». Και καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στο «πακέτο». Οι άντρες δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ ότι φλερτάρετε όντα πολύ πιο συναισθηματικά από εσάς.
Η μεγάλη διαφορά των Ελλήνων και των Βραζιλιάνων είναι ότι οι πρώτοι μιλούν πολύ για το σεξ, ελεύθερα, παντού. Οι Βραζιλιάνοι, αντίθετα, δεν μιλούν καθόλου για το σεξ. Απλώς το κάνουν. Δεν έχουν τίποτα απολύτως πρόστυχο ή kinky στη συμπεριφορά τους, αλλά κάνουν σεξ πολύ πιο.. εύκολα από εμάς. ..
Αν σκέφτεστε ένα ταξίδι στην Βραζιλία, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας πω για το προφυλακτικό, ξέρετε τα υψηλά ποσοστά AIDS που σημειώνει η χώρα… Να έχετε λοιπόν πάντα, μα πάντα, προφυλακτικά μαζί σας στη Βραζιλία. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα κάποιος ή κάποια να σας ζητήσει να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη…
Οι κάτοικοι της Βραζιλίας, άντρες και γυναίκες, είναι πολύ παθιασμένοι και αισθησιακοί στο κρεβάτι. Το σεξ γι’ αυτούς είναι ιεροτελεστία και το έχουν αναγάγει σε επιστήμη. Στα δικά τους «ξενοδοχεία με την ώρα», για παράδειγμα, υπάρχει ένα «άλογο». Ένα έπιπλο, για την ακρίβεια, που μοιάζει με πραγματικό άλογο, με το λαιμό να πέφτει πιο χαμηλά, σχεδιασμένο ανατομικά για να αισθησιάζονται οι επιβάτες του…
Το άλλο μυστικό των Βραζιλιάνων είναι το «σαπότς», το φρούτο του Αμαζονίου από το οποίο φτιάχνεται το βιάγκρα.Το βρίσκεις εύκολα σε λαϊκές – παραγγείλτε το οπωσδήποτε την επόμενη φορά που κάποιος φίλος σας θα πάει διακοπές στη Βραζιλία. Η σωστή δόση είναι τρία σαπότς την ημέρα. Πολύ πιο νορμάλ μου φαίνεται το βραζιλιάνικο μυστικό, από το ινδονησιακό μυστικό (ένα κοκτέιλ από φρέσκο αίμα κόμπρας, φτιάχνεται στην Ιάβα και αντικαθιστά το βιάγκρα), ή από τα κινέζικα αφροδισιακά (το αλογάκι της θάλασσας πάνω σε αυγό μάτι λένε ότι κάνει θαύματα).
Μην κάνετε γκριμάτσες αηδίας, υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Πηγαίνετε στο κοντινότερο φαρμακείο και ζητήστε «Levitra» (χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή)». Είναι ένα φάρμακο για την καλή ροή του αίματος, με απίστευτα αποτελέσματα για τη στύση σας.
Το άλλο μυστικό των Βραζιλιάνων είναι το ασαΐ, ένα ακόμη φρούτο που το σερβίρουν παντού σε μορφή παγωμένης κρέμας και το αναμειγνύουν με μπανάνα. Σούπερ ενεργειακό και αφροδισιακό, το ασαΐ είναι το κλασικό πρόγευμα για να ξεκινάς τη μέρα σου σε μια χώρα όπου όλοι ασχολούνται με τα σπορ, το χορό και το σεξ.
Ένα καλό ενεργειακό πρωινό -για να αντέχετε περισσότερο στο σεξ- είναι χυμός από μπανάνα με γάλα, μέλι και καρύδια. Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, αν μειώσετε τα ζωικά λιπαρά και αυξήσετε τα φρούτα στη διατροφή σας, το σπέρμα σας θα αποκτήσει καλύτερη γεύση. Αυτό που οφείλει ένας καλός εραστής είναι μια φορά το χρόνο να κάνει αποτοξίνωση με φρούτα και νερό για μια εβδομάδα, έτσι ώστε να φεύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό του.
Προσοχή όμως: την εβδομάδα της αποτοξίνωσης αποφύγετε να «τελειώσετε» στο στόμα της παρτενέρ σας: όλα τα υγρά σας τη συγκεκριμένη εβδομάδα μυρίζουν πολύ πιο έντονα, αφού κουβαλούν όλα τα δηλητήρια που αποβάλλει το σώμα σας.
Αν μετά από τη βραζιλιάνικη αυτή μύηση εξακολουθείτε να έχετε προβληματάκια στην ερωτική σας ζωή, τότε μια λύση μόνο σας απομένει. Εκεί, στον Αμαζόνιο, μάθετε, βγαίνουν κάτι μελαχρινές Ινδιάνες με τιρκουάζ μάτια που ξέρουν απέξω όλα τα μαντζούνια και τα γιατροσόφια του σεξ. Το είδος δεν προστατεύεται αυστηρά από τη Unicef, οπότε μπορείτε μια χαρά να συνουσιαστείτε μαζί του…

Από την Ειρήνη Χειρδάρη
 
alepounews.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...