Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Λαμπερή μετά το ξενύχτι σε 4 βήματα


Μπορεί οι γιορτές να είναι η ωραιότερη περίοδος του χρόνου όμως τι γίνεται με τους μαύρους κύκλους που συνήθως καταλαμβάνουν όλο σου το πρόσωπο μετά το ξενύχτι; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διώξεις τα σημάδια του χανγκόβερ και θα δείχνεις πιο κούκλα από ποτέ τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου!

Καθαρισμός για πάντα: το ντεμακιγιάζ όσο δύσκολο και να σου φαίνεται τα χαράματα είναι απαραίτητο αν θες την επόμενη μέρα να δείχνεις όσο πιο λαμπερή γίνεται γι'αυτό και δεν πρέπει να τον ξεχνάς . Αφού ακολουθήσεις ευλαβικά τα απαραίτητα βήματα ντεμακιγιάζ τότε δεν έχεις παρά να "περάσεις" με λίγο βαμβάκι το πρόσωπο σου με τόνερ για να βεβαιωθείς ότι έχεις εξαφανίσει οποιαδήποτε υπολείμματα ντεμακιγιάζ. Σειρά έχει.......... στη συνέχεια ο καθαρισμός που μπορεί να γίνει με ένα αφρό που είναι το πιο ήπιο καθαριστικό που δε θα ερεθίσει καθόλου την επιδερμίδα σου. Αφού βεβαιωθείς ότι η επιδερμίδα σου είναι καθαρή δεν έχεις παρά να αποκαμακρύνεις  τα νεκρά κύτταρα μια και καλή. 

Η απολέπιση είναι το παν: μετά από ένα ξενύχτι το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να απομακρύνεις μια και καλή  τα νεκρά κύτταρα. Το σκράμπ  κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά με μεγάλη επιτυχία. Αν έχεις ερεθισμούς και κοκκινίλες προτίμησε ένα σκράμπ  που είναι πιο απαλό και δε θα ερεθίσει την επιδερμίδα σου απλά θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Στο εμπόριο θα βρεις αρκετά που θα σου χαρίσουν λαμπερή επιδερμίδα.

Πρησμένα μάτια τέλος: μετά το ξενύχτι ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον καθρέφτη; Ενα ζευγάρι  γουρλωμένα ματάκια να σε κοιτάζουν με απορία. Κάτι η μάσκαρα που δεν ξεβάφτηκε  όπως έπρεπε , κάτι που η πολύ σαμπάνια σε χτύπησε στον εγκέφαλο δε θέλει και πολύ μέχρι να αποκτήσεις τα πιο πρησμένα μάτια που μπορείς. ΟΙ φέτες αγγουριού είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στα κουρασμένα ματάκια σου. Τοποθέτησε τις πάνω στην επιφάνεια του ματιού και άφησε τες να απορροφήσουν την κούραση για 10 τουλάχιστον λεπτά και θα δεις τα ματάκια σου πιο ξεκούραστα από ποτέ. Οι κρέμες ματιών μπορεί να υπόσχονται θαύματα αλλά το αγγουράκι είναι που θα σου χαρίσει τη λάμψη που θέλεις.

Ενυδάτωση στο φουλ: το απόλυτο μυστικό! Το απαραίτητο βήμα για να δείχνει η επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ είναι να την ενυδατώσεις σωστά. Η ενυδατική σου κρέμα την επόμενη μέρα γίνεται το αγαπημένο σου εργαλείο και το σέρουμ  η νέα ενυδατική σου! Αυτή τη μέρα δεν πειράζει να το παρακάνεις λιγάκι με την ενυδάτωση αφού η επιδερμίδα σου διψάει. Μην ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό έτσι ώστε να κάνεις ότι μπορείς για να την επαναφέρεις στα φυσιολογικά της επίπεδα. Μην ξεχνάς ότι το ποτό και το ξενύχτι αφυδατώνουν το δερματάκι  σου και εσύ το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις να το ενυδατώσεις σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...