Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 13/1

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα ξεκινά με όμορφες όψεις, τουλάχιστον από τη μεριά της. Αισιόδοξα συγκρατημένη (κάτι είναι και αυτό) ενώ ο Άρης σε εξάγωνο με Δία και Ουρανό φέρνουν δράση αλλά και ανατρεπτικό πνεύμα. Προσέχετε λιγάκι μόνο τις οικονομικές συναλλαγές και τις συναναστροφές με τρίτους γιατί ίσως υπάρξουν μικρό παρεξηγήσεις.

Κριός
Η Σελήνη στο 2ο Ηλιακό σας οίκο έρχεται να κάνει τον μπαλαντέρ στις δικές σας κινήσεις. Τα πράγματα δρομολογούνται αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Το χαμόγελο σήμερα είναι το καλύτερο φάρμακο για το άγχος. Εργασιακά προσέχετε διότι το να παριστάνετε τον άνθρωπο-θαύμα σας γεμίζει με επιπλέον άγχος. Οι γεννημένοι 16 με 19/4 να θυμάστε ότι μια υπόθεση είναι τελειωμένη μόνον με το πέρας αυτής.

Ταύρος
Πολλά λάθη σήμερα εξαιτίας της βιασύνης σας. Ρίξτε τους τόνους και μη προσπαθείτε να τα πετύχετε όλα με τη μία. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και ως γνωστόν δεν είναι λάτρης της ταχύτητας. Ζητήματα που σας απασχολούν στα οικονομικά βρίσκουν τη λύση που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι την άνοιξη του 1969 χρειάζεται να δείξετε σύνεση διότι κάποια πράγματα ίσως τα έχετε υπερεκτιμημένα.

Δίδυμοι
Πολλά ζητήματα σήμερα θέλουν προσοχή αφού πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολα όσο δείχνουν εκ πρώτης όψεως. Κάποια πολύτιμα μυστικά ενδέχεται να αναζητήσουν ...διέξοδο μιας και κάποια πράγματα σας πιέζουν. Οι φίλοι και οι κολλητοί είναι για κάτι τέτοιες στιγμές. Στα αισθηματικά είναι λάθος να σας παίρνει από κάτω εξαιτίας κάποιων λαθών που έγιναν σίγουρα όχι εσκεμμένα. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως έχετε αποκαλύψεις.

Καρκίνος
Σήμερα νοιώθετε αρκετά καλύτερα κι αυτό φαίνεται στις καθημερινές σας εκδηλώσεις και κινήσεις. Εκεί που χρειάζεται να είσαστε λιγάκι φειδωλοί είναι στα λόγια και τις εκφράσεις για το πρόσωπο κάποιων, γιατί ίσως τα λόγια ...ταξιδέψουν. Στα επαγγελματικά όμως, μάλλον πρέπει να κάνετε λίγο πίσω γιατί ο υπέρμετρος εγωισμός είναι κακός σύμβουλος. Οι γεννημένοι τους 1973 θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση από μια είδηση.

Λέων
Κάποια νεύρα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αλλά μη το κάνετε και θέμα. Τα θέλετε όλα στην εντέλεια αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε πως κάποιων οι δυνατότητες δεν φτάνουν τόσο ψηλά. Στα αισθηματικά ψάχνεστε μιας κι αναζητάτε κάτι πιο φρέσκο. Προσέχετε μην αποκαλυφθείτε. Οι γεννημένοι του 1985 δεν αποκλείεται να λάβετε θετική απάντηση για κάτι που περιμένατε.

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις οι οποίες έρχονται για να σας επαναφέρουν το χαμόγελο στο χείλη. Η αισθηματική ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και τίποτα δεν μπορεί να σας αποσπάσει τη προσοχή που είναι στραμμένη στα οικονομικά. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως έχετε πολλά πράγματα να κερδίσετε σε υποθέσεις που τις είχατε ξεχασμένες ή θεωρούσατε χαμένες.

Ζυγός
Σήμερα νιώθετε κάπως καλύτερα μιας και έφυγε η Σελήνη από απέναντι σας, κάτι που σας κούρασε ιδιαίτερα. Στα αισθηματικά νιώθετε πως η σχέση περνά σε άλλο στάδιο. Στα εργασιακά επιβάλλεται να διώξετε από πάνω σας το άγχος γιατί όλα θα πάνε μια χαρά. Έχετε το πακέτο και πρέπει να είσαστε σίγουροι για την επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1990 έχετε πολλές πιθανότητες για να βρεθείτε προ των πυλών του έρωτα.

Σκορπιός
Στο φώς σήμερα έρχονται κάποια πράγματα σχετικά με τα αισθήματα που τρέφουν κάποιοι για εσάς. Στα επαγγελματικά παίζετε δυνατά αλλά πρέπει να αποφύγετε να κοκορεύεστε, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Μπορείτε να πετύχετε σήμερα πάρα πολλά αρκεί αυτά να μην είναι σε βάρος κάποιων άλλων. Τις πρωινές ώρες κάποιες ειδήσεις ενδέχεται να σας σοκάρουν.

Τοξότης
Σοβαρές εξελίξεις στα ζητήματα εργασίας θα πρέπει να περιμένετε σήμερα. Έχετε χάρισμα και παρόλο που όλα είναι στο ρελαντί οι δουλειές προχωρούν. Στα ερωτικά ίσως χρειαστεί να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μην αφήσετε το πάθος να σας τυφλώσει γιατί έτσι δεν θα δείτε τις άλλες ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Για σήμερα λοιπόν, μέτρον άριστον. Οι γεννημένοι του 1980 δεν αποκλείεται να νιώσετε πως μια κατάσταση σας κουράζει.

Αιγόκερως
Η επιτυχία σήμερα σας χτυπά την πόρτα και προσφέρει μοναδική ευκαιρία να ρεφάρετε τα χαμένα των δύο προηγούμενων ημερών. Στα επαγγελματικά κάποια ζητήματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Στα ερωτικά ίσως ρίχνετε κάποιες «κρυφές ματιές» στο παρελθόν κι αυτό, αν είσαστε ήδη σε σχέση, εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Οι γεννημένοι του 1977 θα έχετε απρόβλεπτη επιτυχία και χαρά.

Υδροχόος
Ορισμένα πράγματα σήμερα θα σας κάνουν τα νεύρα χάλια αφού κάποιοι θέλουν ντε και καλά να επιβάλλουν τη γνώμη τους σε ζητήματα που ήδη γνωρίζετε. Οικονομικά καλό θα είναι τις συζητήσεις να τις κάνετε μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί έτσι δεν θα πάρετε μεγάλη ...κρυάδα. Οι γεννημένοι του 1963 θα πρέπει να κυνηγήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με πιο «συμβατούς» τρόπους.

Ιχθύες
Μήπως θα έπρεπε να αφήσετε τις αοριστολογίες και να δείτε τα πράγματα κατάματα; Επιθυμείτε την οικονομική σας ενίσχυση αλλά με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά μπορείτε να χαμογελάτε μιας και έχετε λάμψη και γοητεία που συναρπάζουν. Οι γεννημένοι του 1969 μέσα από μια χαοτική υπόθεση θα βγείτε κερδισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...