Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μοντέλα του Armani Ραφαέλ Ναδάλ και Μέγκαν Φοξ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει, ο Ραφαέλ Ναδάλ έρχεται. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του 2011 ο «βασιλιάς» της ιταλικής μόδας Giorgio Armani επέλεξε τη σέξι Μέγκαν Φοξ και τον άσο του τένις Ραφαέλ Ναδάλ για τις κολεξιόν εσωρούχων και τζιν παντελονιών του. Ο Giorgio Armani, ακολουθώντας και πάλι τη δοκιμασμένη συνταγή, επέλεξε μια σταρ του θεάματος και έναν σταρ του αθλητισμού για τη διαφημιστική του καμπάνια..

Στις φωτογραφίες (που τράβηξαν οι μετρ του είδους Mert Alas και Marcus Piggot), φορώντας είτε δαντελένια εσώρουχα ....είτε τζιν, η Αμερικανίδα sex symbol καταφέρνει να σαγηνεύσει τον φακό. Στην ίδια ακριβώς πόζα, γυμνός από τη μέση και πάνω και κοιτάζοντας με «αυθάδεια» τον φακό φωτογραφήθηκε και ο Ναδάλ. Ο άσος του τένις στην καμπάνια έχει μία εξίσου εντυπωσιακή φωτογραφία όπου επιδεικνύει το υπέροχο σώμα του φορώντας μόνο ένα σλιπ Armani.

Μιλώντας για την επιλογή του Ναδάλ ως το νέο πρόσωπο του Armani Emporio (η Φοξ έχει πάρει μέρος και άλλη φορά σε καμπάνια του ιταλικού οίκου), η Ρομπέρτα Αρμάνι δήλωσε: «Ο Ραφαέλ δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά και ένας καλλιτέχνης. Είμαι πολύ περήφανη που έγινε μέλος της “οικογένειας”».

Το συμβόλαιο αυτό είναι το τελευταίο από μια σειρά ακριβοπληρωμένων συμβολαίων που έχει υπογράψει ο Ναδάλ, ο οποίος από το 2001 που έγινε επαγγελματίας τενίστας υπολογίζεται ότι έχει κερδίσει 37 εκατομμύρια δολάρια.

Οι γιγαντοαφίσες με τους δύο σταρ θα βρίσκονται στις μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου από τον επόμενο μήνα..


rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...