Παίρνουμε ένα φύλλο και το διπλώνουμε στη μέση φροντίζοντας η πλευρά του στελέχους να είναι προς τα μέσα. Τυλίγουμε το διπλωμένο φύλλο σε ένα σφιχτό ρολό.
Το ρολό θα αποτελέσει την «καρδιά» του τριαντάφυλλου.
Παίρνουμε ένα νέο φύλλο και το τοποθετούμε στο ρολό. Διπλώνουμε σε απόσταση περίπου 3εκ από την κορυφή του ρολού και τυλίγουμε χαλαρά, ώστε στη βάση του ρολού να συγκρατούμε τα δύο άκρα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με δύο ακόμη φύλλα.
Το τριαντάφυλλο είναι έτοιμο αρκεί να συγκρατήσουμε με μια κλωστή τα φύλλα.
Συνδυάζουμε τα τριαντάφυλλα με απλά φύλλα σφενδάμου ή άλλο υλικό της επιλογής μας και έχουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη.
perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου