Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Pet Festival

Στα πλαίσια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία γνωστή ως Zootechnia, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία, μεταξύ των εταιρειών Ελληνικές Εκθέσεις HELEXPO A.E. και της WELL DONE Μον. Ε.Π.Ε., με στόχο την προβολή και προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών και αξεσουάρ, για κατοικίδια στο αγοραστικό κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης Βορείου Ελλάδος............


Έτσι και το 2011 η Zootechnia, αναμένεται να ελκύσει και το ενδιαφέρον κάθε φιλόζωου, ιδιοκτήτη ή φιλόδοξου ιδιοκτήτη κατοικιδίου, με την φιλοξενία ενός εξειδικευμένου τομέα που θα στεγάσει αποκλειστικά το PET FESTIVAL 2011, το τρίτο φεστιβάλ για όλα τα κατοικίδια στη Βόρεια Ελλάδα. Το PET FESTIVAL 2011, είναι μια παράλληλη με τη Zootechnia, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 εντός του Εκθεσιακού χώρου της HELEXPO και καθ’ όλη τη διάρκεια της Zootechnia (3-6/2/2011).

Το PET FESTIVAL 2011, αποτελεί μια καινοτομία για την αγορά κατοικίδιων στη Βόρεια Ελλάδα και με βάση την Θεσσαλονίκη έχει σαν στόχο:

•Την ανάπτυξη του φιλοζωικού αισθήματος των κατοίκων της.
•Την προβολή των εξειδικευμένων καταστημάτων καθώς και των υπηρεσιών τους στο ευρύ κοινό.
•Την προβολή προϊόντων (κυρίως βιομηχανοποιημένων τροφών και αξεσουάρ).
•Την εκπαίδευση του καταναλωτή προς τη συνειδητή ιδιοκτησία κατοικιδίου.
•Και τέλος την ενδυνάμωση του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα.

Με εκτίμηση
Βασίλης Γουλιέλμος
info@welldone.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...