Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τα string προκαλούν πονοκέφαλο!

 
   -"Μωρό μου δεν θέλω sex, έχω πονοκέφαλο.."
   -"Ε αυτό σου λέω αγάπη μου βγάλε το string!"
 θα είναι η απάντηση των αντρών από εδώ και στο εξής και καμία δικαιολογία μας πλέον δεν θα τους σταματά. Γεγονός είναι, λοιπόν, ότι τα string φέρνουν πονοκέφαλο, ημικρανίες και μυοσκελετικούς πόνους.
Το εσώρουχο που λετρεύουμε όλες οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να προκαλέσει ιδιότυπους μηχανισμούς τραυματισμού στο σώμα με πολλές παρενέργειες. Ο ένας σχετίζεται με αυτόν που προκαλεί τα γυναικολογικά προβλήματα και ο άλλος με αυτόν που προκαλεί τα μυοσκελιτικά κ.α....
 Σύμφωνα με Αυστραλούς και Αμερικανούς επιστήμονες, οι γυναίκες που φορούσαν string κυλωτάκι αρκετές ώρες την ημέρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα παρουσίαζαν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ σε άλλες γυναίκες παρατηρήθηκε οτι παρουσίαζαν πόνους στην περιοχή του κόκκυγα, στην μέση και την πλάτη αλλά και ενοχλήσεις στον αυχένα, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Τα συμπτώματα μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και σε κρίτσια 14-15 ετών! Οι γυναίκες που φορούν string καθημερινά αντιμετωπίζουν πιο συχνά τα συμπτώματα αυτά.
 Οι επιστήμονες δίνουν λύση σ'αυτό προτείνοντας να μην γίνεται αλόγιστη χρήση του συγκεκριμένου εσωρούχου, ειδικά στο γυμναστήριο, στη δουλειά και κατά την διάρκεια του ύπνου.
 
pinnokio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...