Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο οργασμός για τη γυναίκα....


Σου έχω άσχημα νέα οι γυναίκες κατά την συνουσία, τις περισσότερες φορές φωνάζουν πριν ή μετά την εκσπερμάτωση του άντρα και όχι απαραίτητα κατά την διάρκεια του δικού τους οργασμού.
Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ;
Άκου τώρα πως ακριβώς έγινε. Εσύ έκανες διακοπές στα Καλάβρυτα όταν δύο ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire, του Πρέστον της Αγγλίας έφερναν μια είδηση που μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ στους ετεροφυλόφιλους άνδρες.
 Οι φωνές που βγάζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ δεν...
σημαίνουν ότι πραγματικά έρχονται σε οργασμό.Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ψυχικής υγείας και ψυχολογίας, το Psych Central πραγματοποίησε μια μελέτη η οποία βασίζεται σε έρευνες πάνω σε 71 σεξουαλικά ενεργές, ετεροφυλόφιλες γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν από την συγκεκριμένη μελέτη διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες κατά την συνουσία, τις περισσότερες φορές φωνάζουν πριν ή μετά την εκσπερμάτωση του άντρα και όχι απαραίτητα κατά την διάρκεια του δικού τους οργασμού.
Στη μελέτη αναγράφεται ότι: Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι υπάρχει σαφώς μια διάσταση ανάμεσα στην χρονική στιγμή κατά την οποία οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό και τις στιγμές που αναφωνούν. Δείχνουν επίσης ότι ένα τουλάχιστον στοιχείο των αντιδράσεων αυτών των γυναικών λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο ως υποσυνείδητος έλεγχος και έτσι τους παρέχεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ανδρική συμπεριφορά προς όφελος τους.
Σύμφωνα με την μελέτη, είναι λιγότερο πιθανό για τις γυναίκες να έρθουν σε οργασμό κατά την διείσδυση και περισσότερο πιθανό κατά την διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης, της ικανοποίησης από τους συντρόφους τους και του στοματικού σεξ, με αυτήν την σειρά.
Επιπλέον, μια μελέτη του 2009 έδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό τον γυναικών δεν έρχεται σε οργασμό. Υπάρχουν επίσης στοιχεία που δείχνουν ότι ο διαλογισμός και ο οργασμός έχουν την ίδια αίσθηση στο μυαλό. Άκου τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...