Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι: πώς να τα βγάλετε πέρα


Πήρατε την τεράστια απόφαση ότι το ρεβεγιόν θα γίνει φέτος σπίτι σας. Καλέσατε τους αγαπημένους σας φίλους, αγοράσατε το εντυπωσιακό σας φουστάνι, ξεθάψατε την τράπουλα από το συρτάρι και τώρα τι; Keep it simple είναι η σωστή απάντηση, για να καταφέρετε να ικανοποιήσετε τόσο τους καλεσμένους σας, όσο και τους εαυτούς σας. 

- Μη μπλεχτείτε με πειράματα στην κουζίνα. Δημιουργήστε απλά πιάτα με ποικιλία τυριών, αλλαντικών, φρούτων, finger food, και κοκτέιλ γαρίδας. Είναι εύκολο να ετοιμαστούν, κρατούν το ενδιαφέρον των καλεσμένων αμείωτο, κυρίως λόγω της ποικιλίας, και είναι «ευκολοφάγωτα». Με το ποτό να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτές τις συγκεντρώσεις, το διαρκές τσιμπολόγημα είναι απαραίτητο........


- Το γλυκό είναι απαραίτητο να υπάρχει. Για να μη γίνει ένας χαμός στο ψυγείο σας, φροντίστε αρχικά να μάθετε ποιοι σκοπεύουν να σας φέρουν γλυκά. Αν δείτε ότι θα υπάρχει αφθονία, μη μπείτε καν στον κόπο να ετοιμάσετε κάτι δικό σας. Αν νιώθετε την ανάγκη να βαλετε την προσωπική σας υπογραφή, ετοιμάστε brownies και μπισκότα. Δώστε έμφαση στα συνοδευτικά, όπως μια σπιτική μαρμελάδα φράουλα ή μία home made σαντιγί. 

- Τα πλαστικά ποτήρια δεν είναι κομψά, εκτός κι αν ετοιμάζετε παιδικό πάρτι. Για να αποφύγετε όμως την υπερκατανάλωσή τους, εφοδιαστείτε με «διακριτικά ποτηριών» που μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη κουζίνας. Είναι μια fun και ασφαλής λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...