Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

The Love Land

«The Love Land» 

H Love Land, η οποία είναι επίσης γνωστή και ως Jeju Loveland, είναι ένα ανοιχτό πάρκο γλυπτών για ανοιχτόμυαλους ενήλικες, το οποίο άνοιξε το στο νησί Cheju στη Νότια Κορέα.


Μετά τον πόλεμο της Κορέας, το νησί έγινε πολύ δημοφιλές, με τους Κορεάτες να το προτιμούν για να περάσουν το μήνα του μέλιτος, λόγω του ζεστού κλίματος. Καθώς στο νησί πολλά ζευγάρια αρραβωνιάστηκαν ή είχαν κανονίσει να κάνουν το γάμο τους, το νησί αναγνωρίστηκε ως....
το κέντρο της «σεξουαλικής τους επιμόρφωσης...»
Το θέμα του πάρκου είναι επικεντρωμένο ολοκληρωτικά στο θέμα του σεξ, προβάλλονται ταινίες ερωτικού περιεχομένου και ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει 140 γλυπτά, τα οποία αναπαριστούν ζευγάρια σε πολλές και διάφορες σεξουαλικές στάσεις ως ένα είδος Κάμα Σούτρα από μάρμαρο.
Υπάρχουν επίσης αγάλματα φαλλών, καθώς και κάποια εκθέματα χεριών, των οποίων το concept αναφέρεται στον «κύκλο του αυνανισμού».Το πάρκο περιγράφεται ως «ένα μέρος το οποίο έχει σεξουαλικό προσανατολισμό κι εκεί η τέχνη συναντά τον ερωτισμό»
Όλοι οι επισκέπτες επιβάλλεται να είναι το λιγότερο 18 ετών, παρ' όλα αυτά υπάρχει κι ένας ξεχωριστός χώρος, τον οποίο μπορούν να επισκεφθούν και άτομα μικρότερων ηλικιών, όσο οι ενήλικες που τους συνοδεύουν κάνουν την περιήγησή τους στο κανονικό πάρκο.
Είναι πράγματι πολύ προχωρημένο αυτό το πάρκο για τους Κορεάτες, μια και ως λαός δεν θεωρούν κόσμιες τις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις των ζευγαριών και επίσης, το να συζήσει ένα ζευγάρι πριν από το γάμο θεωρείται ακόμα ταμπού στη χώρα τους.
Καθώς περπατάει κανείς στο πάρκο, το πρώτο πράγμα που βλέπει είναι ένα πέος και ένα αιδοίο, τα οποία φορούν κάποια ξεχωριστά αξεσουάρ. Ακόμη και στις τουαλέτες, οι άνδρες έχουν γυναικεία στήθη για πόμολα, ενώ στις γυναικείες αντίστοιχα τα πόμολα έχουν το σχήμα του πέους.
Υπάρχει ακόμη και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, το οποίο ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω (δίνοντας υποψία ότι μέσα κάποιο ζευγάρι κάνει άγριο σεξ) και καθώς περπατάς στο πάρκο, ήχοι από οργασμούς κατακλύζουν το χώρο από κρυμμένα μεγάφωνα (ή τουλάχιστον έτσι λένε οι υπεύθυνοι…)



www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...